Friday, 24 February 2012

CAPING GUNUNG



  • Dhek jaman berjuang
  • njur kelingan anak lanang
  • mbiyen tak openi
  • ning saiki ono ngendi
  • Jarene wis menang
  • keturutan sing digadhang
  • mbiyen ninggal janji
  • ning saiki opo lali
               
·        Reff:
·        Ning gunung tak cadhongi sega jagung
·        yen mendhung tak silihi caping gunung
·        sokur bisa nyawang
·        gunung ndeso dadi reja
·        dene ora ilang nggone padha loro lopo

No comments:

Post a Comment